Ένα τριήμερο με φίλους σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδος το 2001 ήταν αρκετό για να σιγουρευτώ για αυτό που ήδη ήξερα πριν καν κλείσω τα 18.

Κάνοντας τα πρώτα μου piercings σε φίλους, ήταν η αρχή και η επιβεβαίωση της ενασχόλησης μου με το body modification. Έχοντας ήδη αρκετά piercings και μερικά tattoo, άρχισα να μαθαίνω, να ψάχνομαι αλλά και να πειραματίζομαι αρχικά πάνω μου και στη συνέχεια σε συγγενείς φίλους και γνωστούς. Το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήρθε το 2003 όταν πραγματικά μετά από μερικές χιλιάδες piercings αποφάσισα να ανοίξω το Dildo Studio.

Σε μία εποχή που τα καταστήματα που ασχολούνταν με tattoo και piercing ήταν πραγματικά λίγα, οι τεχνικές συμβουλές δίνονταν με το σταγονόμετρο, τα εργαλεία της δουλείας μας ήταν δυσεύρετα και το internet σε πρώιμο στάδιο η επιμονή, η θέληση και το μεράκι μου για το επάγγελμα αυτό ήταν τα στοιχεία που με βοήθησαν να εξελιχθώ και να καθιερωθώ.

Μέσα από ατελείωτες ώρες tattoo κατέληξα να ασχολούμαι κυρίως με ρεαλιστικά σχέδια Black & Grey και Full Color, προσθέτοντας τις προσωπικές μου πινελιές με έμφαση σε Illusion και abstract τεχνικές.

Η έκφραση, η δημιουργία και η αλληλεπίδραση με τον κόσμο είναι από τις μεγαλύτερες χαρές που προσφέρει η δουλεία μου. Το extra κίνητρο όμως για να συνεχίζω με την ίδια διάθεση είναι τα χαμόγελα ικανοποίησης των πελατών μας όταν φεύγουν από το Dildo Tattoo Studio.

Μέσα στο Dildo έχουμε δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους με ταλέντο και αγάπη για το tattoo, το piercing και το body modification αλλά και πολύ όρεξη για πειράγματα, γέλιο και ανάλαφρη διάθεση.

Gallery

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 554863091. Feed will not update.

Error: Access Token for tzeniodildostudio is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.