+30 210 988 8564 dildotattoo@gmail.com

Tzenio

Ένα τριήμερο με φίλους σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδος το 2001 ήταν αρκετό για να σιγουρό που ήδη ήξερα πριν καν κλείσω τα 18.

Κάνοντας τα πρώτα μου piercings σε φίλους, ήταν η αρχή και η επιβεβαίωση της ενασχόλησης με το body modification. Έχοντας ήδη αρκετά piercings και μερικά tattoo, άρχισα να μαθαίνω, να ψάχνομαι αλλά και να πειραματίζομαι αρχικά πάνω μου και στη συνέχεια σε συγγενείς φίλους και γνωστούς. Το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήρθε το 2003 όταν πραγματικά μετά από μερικές χιλιάδες piercings αποφάσισα να ανοίξω το Dildo Studio.

Σε μία εποχή που τα καταστήματα που ασχολούνταν με tattoo και piercing ήταν πραγματικά λίγα, οι τεχνικές συμβουλές δίνονταν με το σταγονόμετρο, τα εργαλεία της δουλείας μας ήταν δυσεύρετα και το internet σε πρώιμο στάδιο η επιμονή, η θέληση και το μεράκι μου για το επάγγελμα αυτό ήταν τα στοιχεία που με βοήθησαν να εξελιχθώ και να καθιερωθώ.

Μέσα από ατελείωτες ώρες tattoo κατέληξα να ασχολούμαι κυρίως με ρεαλιστικά σχέδια Black & Grey και Full Color, προσθέτοντας τις προσωπικές μου πινελιές με έμφαση σε Illusion και abstract τεχνικές.

Η έκφραση, η δημιουργία και η αλληλεπίδραση με τον κόσμο είναι από τις μεγαλύτερες χαρές που προσφέρει η δουλεία μου. Το extra κίνητρο όμως για να συνεχίζω με την ίδια διάθεση είναι τα χαμόγελα ικανοποίησης των πελατών μας όταν φεύγουν από το Dildo Tattoo Studio.

Μέσα στο Dildo έχουμε δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους με ταλέντο και αγάπη για το tattoo, το piercing και το body modification αλλά και πολύ όρεξη για πειράγματα, γέλιο και ανάλαφρη διάθεση.

ΕΡΩΤΗΣειΣ

Πότε σκέφτηκες πρώτη φορά θα ασχοληθείς με το ΤΑΤΤΟΟ;

Πρώτη μου ενασχόληση με το χώρο του body modification ήταν το body piercing.Το Τατού υπήρχε ήδη στο μυαλό μου ως ένα συναρπαστικό είδος τέχνης.Αρχικά αποφάσισα να το δοκιμάσω ερασιτεχνικά, αλλά οι ώρες που αφιέρωσα ήταν τόσες πολλές που σύντομα η σχέση μου έγινε και επαγγελματική.

Με ποια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μεταξύ τους στυλ ΤΑΤΤΟΟ ασχολείσαι;

Μου αρέσουν πολύ το realistic black and grey τα colour tattoos, τα abstract σχέδια. Γενικα κάνω όλα τα είδη εκτός από geometric maori και doting.

Δώσε ΜΙΑ συμβουλή σε κάποιον που ξεκινάει το ΤΑΤΤΟΟ στην Αθήνα

Υπομονή, επιμονή και βήμα-βήμα χωρίς βιασύνη συμβουλεύω για όλους τους μελλοντικούς tattoo artists.

Περιέγραψε μας ένα άβολο tattoo session

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό , συνήθως με δυσκολεύει εγκεφαλικά το να κουνιέται πολύ ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια του tattoo.

Πες μας για τον πιο δύσκολο tattoo customer που είχες

Πάλι δεν θα πω κάποιον συγκεκριμένο αλλά συνήθως με δυσκολεύει όταν κατά την προεργασία του tattoo και φτιάχνοντας το σχέδιο με τον πελάτη,κάποιος από τα άτομα που τον συνοδεύουν (φίλος, σχέση, συγγενείς) προσπαθεί να επέμβει ανάμεσα στον artist και τον πελάτη και να επιδράσει σημαντικά στη διαμόρφωση του σχεδίου.

Πες μας για τον πιο καλό-εύκολο πελάτη ΤΑΤΤΟΟ που είχες

Αυτός που μου δίνει σχετική ελευθερία και με αφήνει να συμβάλω στη διαμόρφωση του σχεδίου.

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον του ΤΑΤΤΟΟ;

Ο ανταγωνισμός,η εξέλιξη της τεχνολογίας και η αφομοίωση της κουλτούρας του ΤΑΤΤΟΟ από την κοινωνία θα φέρουν μεγαλύτερη άνθιση στο χώρο, κυρίως καλλιτεχνική.

Ποιο είναι το τελευταίο tattoo και ποιο το τελευταίο body piercing που έκανες πάνω σου;

Ένα neo-traditional σκαθάρι στο πόδι από το πουλεν μας τον Αλεξάκο.

Π. Φαληρο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210  988  8564

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Νεφέλης 10, Π. Φάληρο
17564, Αθήνα
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά

DILDO DOWNTOWN 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210 322 1918

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Μιλτιάδου 7, Αθήνα
10560
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά