+30 210 988 8564 dildotattoo@gmail.com

Kodra

Η ευχαρίστησή μου είναι όταν καταφέρνω να αποτυπώσω την σκέψη και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου σε κάτι που θα τον συντροφεύει για πάντα στη ζωή του

Γεννήθηκα και μεγάλωστα στην Αθήνα στη συνοικεία του Νέου Κόσμου. Το τατουάζ ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα , καθώς στόχευα σε αυτό απο μικρή ηλικία.

Χριστούγεννα του 2014, οι συνθήκες βέβαια δεν ήταν οι κατάλληλες εφόσον δεν βρήκα κάποιον να με καθοδηγήσει στο ξεκίνημα μου. Ωστόσο, μετά την πρώτη επαφή, κατάλαβα ότι αυτό είναι το μονοπάτι μου. Αυτοδίδακτος, με πολλή προσπάθεια και θέληση κατάφερα να φτάσω σε ένα αρκετά καλό επίπεδο και μετέπειτα να χτυπήσω την πόρτα του DILDO TATTOO, όπου από τη πρώτη στιγμή ειπα « ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ».

Ένα μαγαζί με πολλούς ξεχωριστούς χαρακτήρες που ήταν πολύ φιλικοί και πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε κάθε βήμα της εξέλιξηςμου. Στο Dildo Tattoo Studio βρέθηκα λοιπόν για πρώτη φορά σε έναν επαγγελματικό χώρο, που μου την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με καλλιτέχνες και ιδέες που με βοήθησαν να εξελιχθώ. Αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσει να ταξιδεύω για τη δουλεία μου κάνοντας guest σε διάφορες χώρες βιόνωντας νέες εμπειρίες και αναπτύσωντας τις δεξιότητες μου.

Πέρα από το επαγγελματικό και φιλικό κομμάτι, μας συνδέει και η αγάπη μας για την πυγμαχία ( οι μπουνιές μας φέρνουν πιο κοντά) .

Έχοντας δοκιμάσει πολλά στυλ στο ταττού, κατέληξα κυρίως στoν black and grey ρεαλσμό, και στο Japanese, προσθέτοντας δικες μου πινελιές, και πολλές φορές παντρέυοντας διαφορετικά στυλ. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία απαγόρευση στη τέχνη, εφόσον καταφρέρνω να δώσω στον κόσμο μου ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και ένα πλατύ χαμόγελο.
Εκτός από το ταττού, άλλη μια τρέλα που έχω είναι η αγάπη μου για τα πισωκίνητα αμάξια και τις μηχανές, μια τρέλα που ταξιδεύει το σώμα και τη ψυχή μου, και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το μπόξ.

Θα με βρείτε είτε στο Dildo στο παλαιό Φάληρο , είτε σε αυτό στο κέντρο της Αθήνας, Ερμού 37 στο δευτερο όροφο.

ΕΡΩΤΗΣειΣ

Πότε σκέφτηκες πρώτη φορά θα ασχοληθείς με το ΤΑΤΤΟΟ;

Ήμουν ακόμα παιδί κάπου 7-8 όταν είδα για πρώτη φορά τατού πάνω στον θείο μου. Μου έκανε ΜΕΓΆΛΗ εντύπωση και παρά το νεαρό της ηλικίας μου, ήξερα ότι όταν μεγαλώσω θα κάνω και  ταττοο σε αλλους .

Με ποια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μεταξύ τους στυλ ΤΑΤΤΟΟ ασχολεσαι;

Κυρίως ασχολούμαι με το black and grey ρεαλιστικο. Βέβαια ασχολούμαι και με άλλα στυλ όπως Japanese, γραμμικά,mandala, old school .Ολα μου προσφέρουν την ίδια ευχαρίστηση όταν τα δουλεύω

Δώσε ΜΙΑ συμβουλή σε κάποιον που ξεκινάει το ΤΑΤΤΟΟ στην Αθήνα

Να μην απογοητεύονται ποτέ να ακολουθούν σταθερά κάθε βήμα και να μην προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τον εαυτό τους και τους άλλους υπερεκτιμώντας τις ικανότητές τους.

Περιέγραψε μας ένα άβολο tattoo session

Γενικά είμαι πολύ άνετος όταν δουλεύω και έτσι κάνω και τον πελάτη μου να αισθάνεται πιο οικεία. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω οτιδήποτε άβολο με χιούμορ και χωρίς να φέρνω τον πελάτη μου σε δύσκολη θέση.

Πες μας για τον πιο δύσκολο tattoo customer που είχες

Κάποτε είχε έρθει ένα παλικάρι το οποίο ήταν ευγενέστατο και μου έδειξε μία φωτό με ένα τατού πάνω σε ένα χέρι και ενώ μου είπε από την αρχή ότι με εμπιστεύεται απόλυτα στη συνέχεια μου είπε ότι το σχέδιο που του έφτιαξα δεν είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που μου έδειξε ενώ στην αρχή μου είπε κανε οτι θεωρείς εσυ σωστό. Ενώ του έφτιαξα το σχέδιο που μου έδειξε ακριβώς χωρίς ατέλειες, έκατσε για 2 ώρες να βλέπει το ένα δίπλα στο άλλο λέγοντας μου να βάλω ακόμη και τα λάθη που είχε το αρχικό τατού.Μετά από κάποια ώρα τον έπεισα για το τι είναι το σωστό και στο τέλος έμεινε παραπάνω από ικανοποιημένος.

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον του ΤΑΤΤΟΟ;

Τα είδη και οι τεχνικές εξελίσσονται συνεχώς, το επίπεδο ανεβαίνει, ο εξοπλισμός βελτιώνεται κατά πολύ. Σίγουρα πιστεύω πως στο μέλλον θα βγει κάποιο μηχάνημα ή ρομπότ αλλά δεν νομίζω να αντικαταστήσει τον tattoo artist η διαδικασία του τατού είναι σαν μία τελετή δεν μπορεί να πάρει την θέση του κάτι άψυχο.

Ποιο είναι το τελευταίο tattoo και ποιο το τελευταίο body piercing που έκανες πάνω σου;

Δεν έχω κάνει ακόμα κάποιο piercing. Έχω μόνο ένα μεγάλο tattoo το οποίο δεν έχω τελειώσει ακόμα. Mου το κάνει ο φίλος και συνεργάτης μου Τζενιος. Είναι όλη η πλάτη και κατεβαίνει αρκετά χαμηλά. Ένας Japanese δράκος με κάποια έξτρα δικά μας στοιχεία.

Π. Φαληρο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210  988  8564

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Νεφέλης 10, Π. Φάληρο
17564, Αθήνα
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά

DILDO DOWNTOWN 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210 322 1918

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Μιλτιάδου 7, Αθήνα
10560
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά