+30 210 988 8564 dildotattoo@gmail.com

FOXY LADY

Κίνητρο μου η διάδοση του μπρίου του σκέρτσου του χιούμορ που με κατακλύζουν και η ανάγκη να εκφράσω την αισθητική μου.

Κοιτάζοντας τα λίγα τατουάζ που είχα, είπα «Γιατί όχι;» και έτρεξα στο φίλο Τζένιο να ρωτήσω ό,τι μου ερχόταν στο κεφάλι για το πώς θα μπορούσα να ξεκινήσω. Σιγά σιγά σε φίλους και αργότερα ως μέλος της οικογένειας DILDO έκανα τα πρώτα βήματα στο χώρο του TATTOO.

Αγαπώ τα oldschool παρεμβαίνοντας κάποιες (όσες με αφήνουν) φορές με ελληνικές λέξεις. Το στύλ μου είναι λίγο ιδιαίτερο ,ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο με έμφαση κυρίως στο ελληνικό ρεπερτόριο αλλά και με δώσεις από ξένο.

Το DILDO crew είναι μια ομάδα με δυνατούς παίχτες και φίλαθλους αλλά και μια οικογενειακή ιστορία που αγκαλιάζει φίλους και μη.

Κάθε μέρα πυγμαχώ εκτός και εντός μαγαζιού με τους άντρες-φίλους που δουλεύουμε μαζί αλλά πάντα με έχουν στα ώπα ώπα αφού είμαι η γυναίκα του μαγαζιού. Η διάθεση και η ενέργεια μας είναι καθημερινά στα ύψη με πειράγματα κόντρες γέλιο και καλοπέραση.

Όταν αρά(ζω), βόλτες με τα ζωάκια μου αθλοπαιδιές και καλό κρασί τα χόμπι μου..

ΕΡΩΤΗΣειΣ

Πότε σκέφτηκες πρώτη φορά θα ασχοληθείς με το ΤΑΤΤΟΟ;

Σκέφτηκα πρώτη φορά να ασχοληθώ με το ΤΑΤΤΟΟ όταν πήγα να κάνω το πρώτο μου! Βέβαια η σκέψη από την πράξη απείχαν πολλά χρόνια!  

Με ποια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μεταξύ τους στυλ ΤΑΤΤΟΟ ασχολείσαι;

θα ήθελα να κάνω περισσότερο oldschool ! Παρόλα αυτά κατάφερα να φτιαξω ένα δικό μου στυλ που δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ακριβώς μόνο να πω ότι είναι φαν και με λογοπαίγνιο. Μαρεσει ότι έχει να κάνει με linework και λατρεύω τα μικρά tattoos !

Δώσε ΜΙΑ συμβουλή σε κάποιον που ξεκινάει το ΤΑΤΤΟΟ στην Αθήνα

Το tattoo είναι σαν τις τάξεις του δημοτικού ! Θέλει βήμα βήμα ! Να καταπιάνεσαι με τα απλά και μετά να προχωράς στα σύνθετα ! Και φυσικά να είσαι πεντακάθαρος !

Περιέγραψε μας ένα άβολο tattoo session

Συνηθως ένα άβολο tattoo session είναι όταν δεν υπάρχουν οι σωστές συνθήκες καθαριότητας από τον πελάτη… βέβαια ένα τελευταίο ήταν που το κορίτσι πονούσε πολύ και άρχισε να τραγουδάει δυνατά σε όλο το στούντιο σαν να είναι μονη της !

Πες μας για τον πιο δύσκολο tattoo customer που είχες

Με δυσκολεύουν λίγο πελάτες που ζητάνε ένα Τσακ η ένα Τσικ την στάμπα πιο κει ! Αφού έχουμε αλλάξει εκατό σημεία ! Βέβαια το κατανοώ γιατί υπάρχει άγχος για το μόνιμο !

Πες μας για τον πιο καλό-εύκολο πελάτη ΤΑΤΤΟΟ που είχες

Ειναι αρκετοί που μου δίνουν απόλυτη ελευθερία σε όλα !με αγαπούν πολύ !

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον του ΤΑΤΤΟΟ;

Ό,τι και να γίνει το Tattoo θα είναι σταθερό πάντα με τα μικρά σκαμπανεβάσματα στην ζήτηση και την προσφορά ! Βγαίνουν πολλοί νέοι αρτιστς ο ανταγωνισμός ανεβαίνει όποτε ως προς την ποιότητα σίγουρα ανοδικά !

Ποιο είναι το τελευταίο tattoo και ποιο το τελευταίο body piercing που έκανες πάνω σου;

Το τελευταίο ήταν που πέρασα μαύρα περιγράμματα ένα παλιό Τάτου που είχα και το τελευταίο piercing ήταν medusa από το φίλο μου το Τζένιο.

Π. Φαληρο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210  988  8564

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Νεφέλης 10, Π. Φάληρο
17564, Αθήνα
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά

DILDO DOWNTOWN 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210 322 1918

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Μιλτιάδου 7, Αθήνα
10560
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά