FAYE

Όταν οι δάσκαλοί στο σχολείο με έβαζαν να σβήνω τις ζωγραφιές που έκανα σε βιβλία, τετράδια, και θρανία, δεν είχα φανταστεί πως οι μελλοντικές μου δημιουργίες θα είναι ανεξίτηλες…

Η ενασχόλησή μου με την καλλιτεχνική δημιουργία μέσω σκίτσου ήταν δεδομένη για μένα, γι’αυτό μετά το λύκειο σπούδασα σκίτσο και εικονογράφηση.

Το 2010 ξεκίνησα να δουλεύω στο χώρο του tattoo ως receptionist, και 2 χρόνια μετά έπιασα πρώτη φορά μοτέρ. Μετά από μερικά χρόνια περιπλάνησης και αναζήτησης, βρήκα το επαγγελματικό μου σπίτι στο DILDO TATTOO STUDIO το 2017.

Αναλαμβάνω οποιαδήποτε δημιουργία επιθυμούν οι πελάτες μου, αλλά σχέδια με χρώμα, με cartoon, ή dark θεματολογίας, είναι τα αγαπημένα μου.

Έντομα και ερπετά “τρώνε” τον ελεύθερο χρόνο μου, καθώς με ενδιαφέρει να μαθαίνω οτιδήποτε γύρω από αυτά.

ΕΡΩΤΗΣειΣ

Πότε σκέφτηκες πρώτη φορά θα ασχοληθείς με το ΤΑΤΤΟΟ;

Μέχρι το 2010 εργαζόμουν ως εικονογράφος παιδικών βιβλίων, αλλά πάντα είχα μια αγάπη στα ταττοο και ηθελα ναδοκιμάσω κάτι καινούριο.Ξεκίνησα λοιπόν να δουλεύω ως ρεσεψιόν/piercer σε ένα συνοικιακό στούντιο στην Αθήνα. Στόχος μου ήταν να αρχίσω κάποια στιγμή να μαθαίνω ταττοο, κάτι που κατάφερα τελικά σε άλλο χώρο.

Με ποια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μεταξύ τους στυλ ΤΑΤΤΟΟ ασχολείσαι;

Τα τελευταία χρόνια έχω προσπαθήσει να δουλέψω περισσότερο με χρώμα, περίγραμμα, cartoon, αλλά με μια δόση ειρωνίας στην εκτέλεση τους. Άλλες φορές μπορεί να υπάρχει και dotwork, σκιά, ή οτιδήποτε ταιριάζει στο εκάστοτε σχέδιο.

Δώσε ΜΙΑ συμβουλή σε κάποιον που ξεκινάει το ΤΑΤΤΟΟ στην Αθήνα

Να σχεδιάζει όσο περισσότερο μπορεί custom σχέδια στα μέτρα του, και να κοινωνικοποιείται όσο το δυνατόν περισότερο.

Περιέγραψε μας ένα άβολο tattoo session

Μου έχει τύχει να έχω ραντεβού και η κοπέλα του πελάτη δεν του είχε καμία εμπιστοσύνη, και απαιτούσε να είναι παρούσα την ώρα που θα έκανε ταττοο ο φίλος της.

Πες μας για τον πιο δύσκολο tattoo customer που είχες

Δε θα ξεχάσω ποτέ μια πελάτισσα που είχαμε κανονίσει να κάνει ένα αρκετά απλό σχέδιο στην ωμοπλάτη. Με το που ξεκίνησε, άρχισε να κλαίει με λυγμούς και κάθε πέντε λεπτά ήθελε να σταματά. Το σπάσαμε σε δύο ραντεβού, και ήταν το πιο κουραστικό που εχω κάνει ποτέ.

Πες μας για τον πιο καλό-εύκολο πελάτη ΤΑΤΤΟΟ που είχες

Είναι πολλοί, και συνήθως είναι αυτοί που έρχονται σε μένα γνωρίζοντας τι θέλουν να κάνουν, με εμπιστεύονται, και όλα κυλάνε όμορφα και παίρνουν το ταττοο που είχαν στο μυαλό τους.

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον του ΤΑΤΤΟΟ;

Όσο ο κόσμος συνηθίζει να βλέπει τους γύρω του με ζωγραφιές πάνω τους χωρίς να τους κρίνει για αυτό, ο χώρος του τατου θα ανθίζει. Υπάρχει έμπνευση, και συνέχεια ξεκινούν καινούργια στυλ.
Όσο λοιπόν ανεβαίνει η παιδεία, και ο κλάδος του ταττοο θα πηγαίνει καλά.

Ποιο είναι το τελευταίο tattoo και ποιο το τελευταίο body piercing που έκανες πάνω σου;

Το τελευταίο ταττοο ήταν η λέξη Dildo, που μου το χτύπησε ο Τζένιο, μετά από τρία χρόνια που δουλεύω στο μαγαζί. Ήταν κάτι μικρό αλλά ήθελα πολύ καιρό να το κάνω.Τελευταιο piercing έκανα stretching στα αυτιά μου.

Π. Φαληρο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210  988  8564

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Νεφέλης 10, Π. Φάληρο
17564, Αθήνα
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά

DOWNTOWN STORE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210 322 1918

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Ερμού 37 &, Φωκίωνος 5
10563, Αθήνα
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά