Andrew

Στο μονοπάτι της ζωής μου
οδηγήθηκα στο μέρος αυτό
καθώς ο έρωτας γεννιόταν βαθιά μέσα μου για την τέχνη αυτήν

Το τατουαζ θεωρείται για εμένα πλέον μια κουλτούρα που έχει γίνει κομμάτι της ανθρώπινης εικόνας και η μαγεία που αισθάνομαι με την ιδέα ότι είμαι το μέσον για την δημιουργία της, με τιμά ιδιαίτερα.
Η μεταφορά της φαντασίας, των σκέψεων, των ιδεών, εικόνων και μοτίβων αποτυπωμένα πάνω στο ανθρώπινο σώμα, είναι μία φιλοσοφία που με ενθουσιάζει και καθώς περνά ο καιρός την αγαπώ πιο πολύ!

Είμαι τόσο ευγνώμων που μέσω της τέχνης αυτής μπορώ να εκφραστώ και να προσφέρω ότι καλύτερο έχω, ενώ παράλληλα μέσα στον χώρο αυτόν περιτριγυρίζομαι από αγαπημένους φίλους και γνωρίζω πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Inspired by the Universe

ΕΡΩΤΗΣειΣ

Ποτέ σκέφτηκες πρώτη φορά θα ασχοληθείς με το ΤΑΤΤΟΟ;

Ήταν σε μια στιγμή που ουσιαστικά κατάλαβα ότι θα έμπαινε στην ζωή μου και αυτό οφείλεται στους φίλους μου – Γιώργο και Χάρη- που μου έφεραν ένα Tattoo Machine στα χέρια μου.Ξεκίνησα να πειραματίζομαι πάνω τους αλλά και πάνω μου, αυτή ήταν η καθοριστική σκέψη του να ξεκινήσω να ασχολούμαι επαγγελματικά.

Θα τους ευχαριστώ για πάντα!

Με ποια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μεταξύ τους στυλ ΤΑΤΤΟΟ ασχολησαι;

Κάνω Classic Traditional tattoo αλλά έχω κάνει και dotwork αρκετά.

Δώσε ΜΙΑ συμβουλή σε κάποιον που ξεκινάει το ΤΑΤΤΟΟ στην Αθήνα

Για αρχή θα πρέπει να αποδεχτεί ότι η Ελλάδα στο θέμα της κουλτούρας του Tattoo, χωράει ακόμα αρκετή εξέλιξη. Οπότε θα τον συμβούλευα οι προσδοκίες του να είναι προσγειωμένες. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει πολύ καιρό να εκφραστεί όπως αυτός φαντάζεται μέσα στον χώρο.
Σκληρή δουλειά, οι Tattoo Artists πλέον είναι αρκετοί στην Αθήνα και είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν.

Περιέγραψε μας ένα άβολο tattoo session

Στα πρώτα μου βήματα όταν μου ξέφυγε το Tattoo Machine και “έγραψε” τον πελάτη σε ένα άλλο σημείο του χεριού. Ευτυχώς το πήρε ελαφρά και χιουμοριστικά.
Εγώ πάντως ένιωσα άβολα.

Πες μας για τον πιο δύσκολο tattoo customer που είχες

Ήταν ένας τύπος ο οποίος μου ερχόταν με σχέδια φωτοτυπημένα όπως ακριβώς τα ήθελε και σε όλο το session παρακολουθούσε την κάθε λεπτομέρεια καθώς του εκανα το Tattoo. Στο τέλος πάντα είχε κάτι να διορθώσει, έστω και μια τέλεια την έβρισκε λάθος.
Περνάγαμε καλά πάντως!!

Πες μας για τον πιο καλό-εύκολο πελάτη ΤΑΤΤΟΟ που είχες

Ο πιο εύκολος καλός πελάτης που έχω πλέον είναι ο φίλος μου ο Σωκράτης. Και ο λόγος είναι ότι τα βρίσκουμε και συμφωνούμε σε οτιδήποτε συζητάμε περι επιλογής σχεδίων και τοποθέτησης. Ότι καλύτερο για έναν Artist, η ελευθερία της δημιουργίας και η επιλογή των σχεδίων του.

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον του ΤΑΤΤΟΟ;

Πιστεύω έχει ακόμα πολλά να δώσει, υπάρχει συνεχώς εξέλιξη σε αρκετές πτυχές του ΤΑΤΤΟΟ και η φαντασία των Artist δεν έχει κάποια όρια. Είναι μια κουλτούρα που γίνεται τρόπος έκφρασης και ταυτόχρονα μια τέχνη που έχει μπει πλέον στην ζωή μας για τα καλά.
Μόνο αισιόδοξο θα μπορούσα να δω το μέλλον του!

Ποιο είναι το τελευταίο tattoo και ποιο το τελευταίο body piercing που έκανες πάνω σου;

Τελευταίο Piercing είναι μια τρύπα στην μύτη και τελευταίο Tattoo μια κλασική Μαυρόγατα του Sailor Jerry, έτσι για την καλή μας τύχη!

Π. Φαληρο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210  988  8564

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Νεφέλης 10, Π. Φάληρο
17564, Αθήνα
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά

DOWNTOWN STORE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210 322 1918

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Ερμού 37 &, Φωκίωνος 5
10563, Αθήνα
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά