Alexnik

Το πάθος μου να ενθουσιάζω τον εαυτό μου είναι το κίνητρο που με κραταεί δημιουργικό , για να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα.

 

Από τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού ,μέσα από την ενασχόληση μου με το skate,προέκυψε ένα έντονο ενδιαφέρον και μια έλξη για τις street αλλα και τις underground κουλτούρες γενικότερα. Πολύ μετά και συγκεκριμένα στη ‘’κρίσιμη’’ τελευταία τάξη του λυκείου και εν μέσω ενός κλίματος πίεσης και βαρετής καθημερινότητας , είδα για πρώτη φορά από κοντά ένα έγχρωμο ΤΑΤΤΟΟ. Η εικόνα με καθήλωσε. Χωρίς να ξέρω ακριβώς τι κάνω ξεκίνησα να ζωγραφίζω σχέδια με κύριο χαρακτηριστικό τα έντονα χρώματα. Ο μεγαλύτερος αδελφός μου μεταξύ σοβαρού και αστείου και χωρίς να το γνωρίζει ήταν αυτός που μου έβαλε την πρώτη ιδέα διακρίνοντας ότι τα σχεδία μου είχαν τη δυνατότητα να γίνουν flash ΤΑΤΤΟΟ

Ο πρώτος άνθρωπος που με στήριξε όταν η ιδέα έγινε απόφαση ήταν ο πατέρας μου, ο οποίος χωρίς να έχει καμία εμπειρία από το χώρο του TATTOO , όχι μόνο αποδέχτηκε την απόφαση μου, αλλά μέσω ενός φίλου του με έφερε σε επαφή με το DILDO TATTOO STUDIO.

Από τις πρώτες κιόλας φορές που βρέθηκα ως apprentice στο χώρο του μαγαζιού ήμουν σίγουρος για την απόφαση μου. Πολύ γρήγορα το DILDO TATTOO STUDIO απο ένα νέο και άγνωστο περιβάλλον μετατράπηκε σε ένα χώρο όπου μπορούσα να είμαι πλήρως ο εαυτός μου και να δημιουργώ ελευθέρα .
Παράλληλα με την ενασχόληση μου με το ΤΑΤΤΟΟ σπούδασα σχέδιο κόμικς στην ΑΚΤΟ και πλέον φοιτώ στη ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ της Αθήνας.

ΕΡΩΤΗΣειΣ

Πότε σκέφτηκες πρώτη φορά θα ασχοληθείς με το ΤΑΤΤΟΟ;

Το ΤΑΤΤΟΟ μπήκε στο μυαλό μου σαν πιθανή καλιτεχνική ενασχόληση κάπου στα τέλη της τρίτης λυκείου όταν είδα ένα τατου με έντονο χρωμα πάνω σε έναν συμμαθητή μου που κίνησε το ενδιαφέρον  

Με ποια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μεταξύ τους στυλ ΤΑΤΤΟΟ ασχολείσαι;

Γενικά μου αρέσει να κανω τα περισσότερα στυλ αλλα ειδικεύομαι και γουστάρω το neotraditional και neojapanese.

Δώσε ΜΙΑ συμβουλή σε κάποιον που ξεκινάει το ΤΑΤΤΟΟ στην Αθήνα

Σε όσους σκέφτονται να γίνουν επαγγελματίες ΤΑΤΤΟΟ αρτιστ θα έλεγα “Αν σου σαρεσει πραγματικά να το κυνηγήσεις όσο μπορεις γιατι το ταξίδι ειναι μεγάλο”. 

Περιέγραψε μας ένα άβολο tattoo session

Ενώ ήμουν ακόμα καινούριος στον χώρο του τατου ένας πελάτης ήρθε και μου ζήτησε μια χάρη!! Να του βαρέσω τα οπίσθια γιατι δεν ήθελε να φαίνονται οι ραγάδες που είχε πάνω! Τα υπόλοιπα στην φαντασία σας.

Πες μας για τον πιο δύσκολο tattoo customer που είχες

Συνήθως δεν εχω δύσκολους πελάτες αλλα ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι ανοιχτόμυαλος και κλειστός σε προτάσεις και ιδέες σίγουρα δεν με διευκολύνει .

Πες μας για τον πιο καλό-εύκολο πελάτη ΤΑΤΤΟΟ που είχες

Τον λένε Πιερρο και ενώ δεν με ήξερε καθόλου ούτε είχα πολυ εμπειρία στο τατου ήρθε και μου ζήτησε να του βαρέσω το fist με οποιοδήποτε σχεδιο θελω και το τατου βγήκε γαμάτο. Γενικά οποιοσδήποτε πελάτης μου δείχνει εμπιστοσύνη με κάνει κάτι παραπάνω από χαρούμενο. 

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον του ΤΑΤΤΟΟ;

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο λόγω του ότι βγαίνουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες με όρεξη για δουλειά και δίνονται οι ευκαιρίες και οι τεχνικές δυνατότητες για να εξελίξεις πιο γρήγορα αυτό που κανεις.

Ποιο είναι το τελευταίο tattoo και ποιο το τελευταίο body piercing που έκανες πάνω σου;

Body piercing δεν εχω αλλά το τελευταίο μου τατου μου το έκανε ένας καλός μου φίλος ο Ανδρέας που δουλεύουμε μαζί και με έχει βοηθήσει πολύ! Ειναι  στο στέρνο μου το αγαπημένο λουλούδι της μητερας μου που αντιπροσωπεύει την αγάπη και την εκτίμηση μου για εκείνη.

Π. Φαληρο

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210  988  8564

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Νεφέλης 10, Π. Φάληρο
17564, Αθήνα
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά

DOWNTOWN STORE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30  210 322 1918

EMAIL

dildotattoo@gmail.com

Διευθυνση

Ερμού 37 &, Φωκίωνος 5
10563, Αθήνα
Ελλάδα

Ωρες λειτουργιας

Δευ - Παρ 11:00 - 20:00
Σαββάτο 11:00 - 17:00
Κυριακή Κλειστά