Από πολύ μικρή ηλικία, το σχέδιο, τα χρώματα και η ζωγραφική υπήρξαν μέρος της ζωής μου.

 

Μεγαλώνοντας έψαχνα το τρόπο να τα συμπεριλάβω στη καθημερινότητα μου. Παράλληλα ξεκίνησε να με εντυπωσιάζει ο χώρος του piercing  και του ΤΑΤΤΟΟ, αφού έβαζε το χρώμα στη ζωή και το κόσμο μου.

Ασχολήθηκα αρχικά με το ΤΑΤΤΟΟ το 2008 . Μετά το πέρασμα μου από τη ρεσεψιόν του  Dildo είχε έρθει η ώρα να ασχοληθώ ποιο ενεργά με τις βελόνες και τα χρώματα.  Έτσι  ζήτησα από τον αδελφό μου να κάνω τη πρώτη μου δοκιμή, κάνοντας το πρώτο μου tattoo πάνω μου!!! Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν το αντικείμενο που θα ήθελα να ασχοληθώ.

Μέσα από σταθερά βήματα, συγκέντρωση, αφοσίωση, πειραματισμό με διάφορα είδη και τεχνοτροπίες, το style που μου επιτρέπει να εκφράσω καλύτερα τη δημιουργικότητα  μου είναι το blackwork-dotwork.

Δουλεύω κυρίως πάνω στα custome mandala και free hand traditional ornamental. Το θεωρώ ένα πολύ ιδιαίτερο tattoo style, αφού αποτελεί πραγματικό κόσμημα για το σώμα και πρέπει να ακολουθεί τις γραμμές του και τις καμπύλες του. Ο καλύτερος τρόπος για να αποδοθεί το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου είδους είναι να σχεδιαστεί απευθείας πάνω στο σώμα. Το mandala κρύβει μια ολόκληρη ιδεολογία την όποια κατανοώ όλο και περισσότερο ώστε να μπορώ να την συμπεριλάβω και στα σχέδιά μου. Η mandala άλλωστε συμβολίζει μια κατανόηση της ουσίας

Γενικότερη πηγή έμπνευσης μου αποτελεί η φύση και τα ζώα, στοιχεία που με συναρπάζουν ιδιαίτερα.

Μεγάλη πρόκληση της δουλειάς μου αποτελεί η προσαρμογή των ιδεών μου και των προτάσεων μου στις προτιμήσεις και τα γούστα των πελατών μου. Βασικός μου στόχος είναι όλοι να φεύγουν με ένα μεγάλο χαμόγελο, κουβαλώντας ένα κομμάτι μου για πάντα επάνω τους.

Τις ώρες που δεν περνώ στο Dildo Tattoo  Studio θα με βρεις στο πάρκο να παίζω με τα σκυλιά μου ή στο Παρνασσό να κάνω snowbord.

ONE LOVE

Gallery