Από πολύ μικρή ηλικία, το σχέδιο, τα χρώματα και η ζωγραφική υπήρξαν μέρος της ζωής μου.

 

Μεγαλώνοντας έψαχνα το τρόπο να τα συμπεριλάβω στη καθημερινότητα μου. Παράλληλα ξεκίνησε να με εντυπωσιάζει ο χώρος του piercing  και του ΤΑΤΤΟΟ, αφού έβαζε το χρώμα στη ζωή και το κόσμο μου.

Ασχολήθηκα αρχικά με το ΤΑΤΤΟΟ το 2008 . Μετά το πέρασμα μου από τη ρεσεψιόν του  Dildo είχε έρθει η ώρα να ασχοληθώ ποιο ενεργά με τις βελόνες και τα χρώματα.  Έτσι  ζήτησα από τον αδελφό μου να κάνω τη πρώτη μου δοκιμή, κάνοντας το πρώτο μου tattoo πάνω μου!!! Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν το αντικείμενο που θα ήθελα να ασχοληθώ.

Μέσα από σταθερά βήματα, συγκέντρωση, αφοσίωση, πειραματισμό με διάφορα είδη και τεχνοτροπίες, το style που μου επιτρέπει να εκφράσω καλύτερα τη δημιουργικότητα  μου είναι το blackwork-dotwork.

Δουλεύω κυρίως πάνω στα custome mandala και free hand traditional ornamental. Το θεωρώ ένα πολύ ιδιαίτερο tattoo style, αφού αποτελεί πραγματικό κόσμημα για το σώμα και πρέπει να ακολουθεί τις γραμμές του και τις καμπύλες του. Ο καλύτερος τρόπος για να αποδοθεί το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου είδους είναι να σχεδιαστεί απευθείας πάνω στο σώμα. Το mandala κρύβει μια ολόκληρη ιδεολογία την όποια κατανοώ όλο και περισσότερο ώστε να μπορώ να την συμπεριλάβω και στα σχέδιά μου. Η mandala άλλωστε συμβολίζει μια κατανόηση της ουσίας

Γενικότερη πηγή έμπνευσης μου αποτελεί η φύση και τα ζώα, στοιχεία που με συναρπάζουν ιδιαίτερα.

Μεγάλη πρόκληση της δουλειάς μου αποτελεί η προσαρμογή των ιδεών μου και των προτάσεων μου στις προτιμήσεις και τα γούστα των πελατών μου. Βασικός μου στόχος είναι όλοι να φεύγουν με ένα μεγάλο χαμόγελο, κουβαλώντας ένα κομμάτι μου για πάντα επάνω τους.

Τις ώρες που δεν περνώ στο Dildo Tattoo  Studio θα με βρεις στο πάρκο να παίζω με τα σκυλιά μου ή στο Παρνασσό να κάνω snowbord.

ONE LOVE

ΕΡΩΤΗΣΗΣ

Ποτέ σκέφτηκες πρώτη φορά θα ασχοληθείς με το ΤΑΤΤΟΟ;

Ο αδελφος μου και ο ξάδερφος μου δούλευαν ήδη ως tattoo artists στο dildo tattoo studi.Μια μέρα ζήτησα να μου δώσουν ένα μοτέρ για να δοκιμάσω να κάνω στο εαυτό μου ένα ταττοο καθώς πάντα με γοήτευε αυτός ο χώρος.Ετσι και έγινε και το 2010 έπιασα πρώτη φοτα ενα μοέρ ταττου

Με ποια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μεταξύ τους στυλ ΤΑΤΤΟΟ ασχολησαι;

Ασχολούμαι κυριώς με blackwork,dotwork και ornamental mandala geometric tattoos.

Δώσε ΜΙΑ συμβουλή σε κάποιον που ξεκινάει το ΤΑΤΤΟΟ στην Αθήνα

Η δίκη μου συμβουλή είναι την στιγμή του ταττοο να είναι αφοσιωμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος στο σχεδι.Να σέβεται το δερμα του πελάτη καθώς θα έχει για πάντα την όποια δουλειά πάνω του.

Περιέγραψε μας ένα άβολο tattoo session

Δεν έχει τύχει έως τώρα να αισθανθώ άβολα σε ραντεβού, καθώς προσπαθώ να χειρίζομαι την κάθε κατάσταση ώστε την φερνω στα μέτρα μου .

Πες μας για τον ποιο δύσκολο tattoo customer που είχες

Ο ποιο δύσκολος πελάτης που είχα, άθελα του βεβαια, ήταν μια κοπέλα στο φεστιβαλ της Φλορεντίας με την οποία είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε ένα μεγάλο chest piece και ξαφνικά λιποθύμισε. Όταν συνήλθε και ήταν σε θεση να συνεχίσουμε, συνήδητοποιησα πως είχα χάσει τη σταμπα από τον ίδρωτα της, σε ένα πολύ απαιτητικό γεωμετρικο σχεδιο στο οποίο δεν είχα προλάβει να τελειώσω τα περιγράμματα. Τελικά αναγκαστικά να το σχεδιάσω όλο ξανά στο χέρι για να είμαι σιγουρος πως θα βγει ένα τελειο αποτέλεσμα στο ΤΑΤΤΟΟ!

Πες μας για τον ποιο καλο-ευκολο πελάτη ΤΑΤΤΟΟ που είχες

Η καλύτερη πελάτισσα που είχα ήταν σε ένα ραντεβου σχετικά πρόσφατα στο κατάστημα μας στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα 7ωρο session στη κοιλια η κοπέλα δεν κουνήθηκε καθολου, σχεδόν δεν ανέπνεε. Φορούσε τα ακουστικά της και άκουγε μουσική, το ίδιο έκανα και εγώ πλληρως συγκεντρομένος στη δουλειά μου.

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον του ΤΑΤΤΟΟ;

Το ταττοο είναι ένας χώρος που εξελίσσεται συνέχεια, ήδη βγαίνουν καινούργια αθόρυβα μοτέρ, κρέμες για να μην είναι επώδυνο για τον πελάτη, όποτε δεν ξέρω που μπορει να φτάσει.. Σιγουρα φαντάζομαι τρέλα σχέδια και μελάνια που να διατηρούν το ταττοο σαν καινούργιο για πάντα.

Ποιο είναι το τελευταίο tattoo και ποιο το τελευταίο body piercing που έκανες πάνω σου;

Το τελευταίο μου body piercing ήταν ενα medusa και εγινε φυσικά στο dildo tattoo studio.
Τελευταίο μου ΤΑΤΤΟΟ ένα φίδι στη πλάτη απο τον Ανδρέα που δουλεύουμε μαζί.

Gallery