Το πάθος μου να ενθουσιάζω τον εαυτό μου είναι το κίνητρο που με κραταεί δημιουργικό , για να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα.

 

Από τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού ,μέσα από την ενασχόληση μου με το skate,προέκυψε ένα έντονο ενδιαφέρον και μια έλξη για τις street αλλα και τις underground κουλτούρες γενικότερα. Πολύ μετά και συγκεκριμένα στη ‘’κρίσιμη’’ τελευταία τάξη του λυκείου και εν μέσω ενός κλίματος πίεσης και βαρετής καθημερινότητας , είδα για πρώτη φορά από κοντά ένα έγχρωμο ΤΑΤΤΟΟ. Η εικόνα με καθήλωσε .Χωρίς να ξέρω ακριβώς τι κάνω ξεκίνησα να ζωγραφίζω σχέδια με κύριο χαρακτηριστικό τα έντονα χρώματα. Ο μεγαλύτερος αδελφός μου μεταξύ σοβαρού και αστείου και χωρίς να το γνωρίζει ήταν αυτός που μου έβαλε την πρώτη ιδέα διακρίνοντας ότι τα σχεδία μου είχαν τη δυνατότητα να γίνουν flash ΤΑΤΤΟΟ

Ο πρώτος άνθρωπος που με στήριξε όταν η ιδέα έγινε απόφαση ήταν ο πατέρας μου, ο οποίος χωρίς να έχει καμία εμπειρία από το χώρο του TATTOO , όχι μόνο αποδέχτηκε την απόφαση μου, αλλά μέσω ενός φίλου του με έφερε σε επαφή με το DILDO TATTOO STUDIO.

Από τις πρώτες κιόλας φορές που βρέθηκα ως apprentice στο χώρο του μαγαζιού ήμουν σίγουρος για την απόφαση μου. Πολύ γρήγορα το DILDO TATTOO STUDIO απο ένα νέο και άγνωστο περιβάλλον μετατράπηκε σε ένα χώρο όπου μπορούσα να είμαι πλήρως ο εαυτός μου και να δημιουργώ ελευθέρα .
Παράλληλα με την ενασχόληση μου με το ΤΑΤΤΟΟ σπούδασα σχέδιο κόμικς στην ΑΚΤΟ και πλέον φοιτώ στη ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ της Αθήνας.

Gallery